שולחים טקסט שנעלם ברגע שקוראים אותו.
כל אחד מהם יכול לצפות בטקסט פעם אחת בלבד. ברגע שהוא עוזב את המסך (עובר לכרטיסייה אחרת, סוגר את הדף וכו') - הוא כבר לא יוכל לראות אותו שוב. כשמספר הצופים המרבי מתמלא, אף אחד לא יכול להיכנס לקישור יותר.